Razie în Timișoara și în localitățile limitrofe! Polițiștii au dat amenzi de peste 130.000 de lei

Poliţiştii timişeni au acţionat pentru menţinerea  unui climat de ordine şi siguranţă publică în Timișoara şi în comunele limitrofe.

Polițiștii au acţionat pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă și creșterea elementului polițienesc în contextul instituirii stării de urgență și respectării măsurilor stabilite prin Ordonațele Militare.

Au fost verificate 1.509 de autovehicule, legitimate 2.430 de persoane și 79 de unități controlate.

În urma controalelor efectuate, au fost aplicate 360 de sancţiuni contravenţionale. Valoarea totală a amenzilor aplicate este de 139.413 lei.

Au fost constate 3 infracțiuni. De asemenea, poliţiştii rutieri au reținut în vederea suspendării 27 permise de conducere și au retras 21 de certificate de înmatriculare.

La acţiune au participat 147 de lucrători de poliţie, 68 de polițiști locali și 19 jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Timișoara. Activitatea a beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here