Sâmbătă, 2 octombrie, în intervalul orar 14.30 – 21.30 polițiștii Serviciului Rutier și Biroului Rutier Timișoara, au desfășurat o acțiune cu efective mărite pe raza municipiului, pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță rutieră, reducerea riscului rutier în rândul participanților la trafic și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

În cadrul acțiunii au fost aplicate 218 sancțiuni contravenționale în valoare de 32.915 de lei, fiind reținute 10 permise de conducere. Totodată, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Cu ocazia activităților de control desfășurate, polițiștii rutieri au constatat 7 infracțiuni la regimul circulației rutiere, dintre care 4 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și 2 pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Serviciul Rutier Timiș organizează permanent astfel de acțiuni pentru menținerea unui climat de siguranță rutieră pe drumurile publice din județ. Siguranța dumneavoastră constituie prioritatea instituției noastre.

Articolul precedentPeste 4000 de persoane legitimate, 200 de amenzi aplicate
Articolul următorAmenzi și permise de conducere, reținute în numai câteva ore! Polițiștii rutieri, pe străzile din Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.