Poliţiştii lugojeni au acționat pe raza municipiului în scopul menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, aplicând 37 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 30.000 de lei, în doar patru ore. În noaptea de 30 spre 31 iulie, 30 de poliţişti au acţionat, pe raza municipiului Lugoj, pentru îmbunătăţirea climatului de siguranţă civică, prevenirea activităţilor infracţionale, creşterea vizibilităţii elementului poliţienesc şi reducerea riscului rutier.

Astfel, au fost organizate acţiuni cu caracter preventiv-reactiv, la care au participat poliţişti de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, acțiuni speciale, reprezentanţi ai Inspectoratului Teritorial de Muncă Timiş, Direcţiei Sanitar Veterinară Timiş şi pompieri.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autovehicule cu încălcarea legislaţiei rutiere, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă. Au fost controlate 9 unități comerciale, instituite 16 filtre, polițiștii legitimând 413 persoane şi verificând în bazele de date 308 autovehicule.

În urma acțiunilor întreprinse, polițiștii au constat o faptă de natură penală și au aplicat 37 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, precum şi pentru nerespectarea normelor rutiere.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate este de peste 30.000 de lei.

În plus, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării două permise de conducere si au retras un certficat de înmatriculare.

Articolul precedentCercetați pentru furt din magazin
Articolul următorA început a XXI-a ediție a Taberei de creaţie Rubin-Dubova

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.