Razie a polițiștilor în Lugoj! Amenzi de 13.500 de lei

Poliţiştii lugojeni au desfăşurat activităţi în vederea menţinerii unui climat de ordine şi siguranţă publică, în urma cărora au constatat 4 fapte de natură penală şi au aplicat 66 de sancţiuni contravenţionale. Totul, în valoare de 13.500 de lei.

Efectivele au acţionat pentru verificarea legalităţii funcţionării unităţilor comerciale şi a personalului angajat, depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, identificarea persoanelor predispuse la comiterea de infracţiuni, depistarea persoanelor ce conduc autoturisme cu încălcarea legislaţiei privitoare la circulaţia autovehiculelor pe drumurile publice, precum şi pentru prevenirea comiterii faptelor cu violenţă. Astfel, au fost controlate 6 unităţi comerciale, legitimate peste 350 de persoane şi verificate în bazele de date 226 de autovehicule.

 În urma acţiunilor întreprinse, poliţiştii au constatat 4 fapte de natură penală şi au aplicat 66 de sancţiuni contravenţionale pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi încălcarea normelor rutiere.

În plus, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării un permis de conducere şi au retras trei certificate de înmatriculare.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here