Timp de trei zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Aceștia au aplicat 322 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 174 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 42 de permise de conducere.

Astfel, poliţiştii au întocmit 13 dosare penale şi au aplicat 322 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 174 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 22 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

In plus, au fost reţinute în vederea suspendării 42 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric, limitelor legale de viteză şi conducerea sub influenţa alcoolului. De asemenea, au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

Articolul precedentVerificări la toate punctele de trecere a frontierei
Articolul următorFinul primarului din Becicherecu Mic vrea sa puna „gheara” pe PNL Timis

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.