Razie weekendul trecut pe drumurile din Timiș. Patrusute de sșoferi s-au ales cu amenzi

Peste 400 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate şoferilor indisciplinaţi. În zilele de weekend, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, poliţiştii au întocmit opt dosare penale şi au aplicat 403 sancţiuni contravenţionale, dintre care 257 au fost pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 38 pentru neutilizarea centurii de siguranţă. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 36 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor și vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire,semnificației luminii de culoare roșie a semaforului electric, limitelor legale de viteză și conducerea sub influența alcoolului. De asemenea, au fost retrase 12 certificate de înmatriculare.

În săptămâna care tocmai a început, poliţiştii vor desfăşura acţiuni punctuale pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here