REFLECȚII VIZUALE – Cadrele didactice ale Facultății de Arte și Design din cadrul UVT, expun la București!

Cadrele didactice ale Facultății de Arte și Design din cadrul Universității de Vest din Timișoara, artiși plastici consacrați, cu zeci de expoziții în țară și străinătate la activ și cu lucrări în numeroase colecții din naționale și din străinătate, vor expune în Capitală, în Sala Rotondă a Teatrului Național din București (TNB).

Vernisajul expoziției Reflecții vizuale va avea loc marți, 18 iunie, începând cu ora 18.00. Participă cu lucrări de grafică, pictură, sculptură, ceramică și instalații, un număr de 25 de artiști – dascăli timișoreni: Vică Adorian, Dacian Andoni, Daniel Apostu, Eugen Barzu, Călin Beloescu, Constantin Catargiu, Dana Catona, Daniela Constantin, Cristina Daju, Laura Duduleanu, Matei Gașpar, Victor Gingiu, Gloria Grati, Alexandru Jakabhazi, Gabriel Kelemen, Rudolf Kocsis, Adriana Lucaciu, Ioan Pop, Liliana Popa, Smaranda Moldovan, Andreea Palade Flondor, Andrei Părăușanu, Bogdan Rața, Cristian Sida, Mihai Zgondoiu.

Prof. Univ. Dr. Cristian Robert VELESCU, istoric și critic de artă, va deschide expoziția la care va participa și rectorul Universității de Vest din Timișoara. Prof.Univ.Dr. Marilen Gabriel Pirtea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here