Restricţii în trafic sâmbătă! Ce străzi vor fi închise şi de ce?

Universitatea de Vest dă startul unui nou eveniment de referință pentru Timișoara – Liberty Marathon, în data de 2 iunie, sub sloganul Running Starts Inside.

Traseul, complet închis și izolat de traficul pietonilor și vehiculelor, se desfășoară pe o buclă cu lungimea de 4.2 km ce pornește din inima orașului, în fața Universității de Vest din Timișoara. Evenimentul sportiv va fi și o ocazie oportună pentru cei mai puțin familiarizați cu orașul de a descoperi obiectivele sale istorice și turistice.

Pentru buna desfășurare a evenimentului și pentru siguranța participanților, traficul auto va fi restricționat pe traseul maratonului, acesta fiind gândit astfel încât sa aibă un impact minim asupra traficului rutier, oferind variante ocolitoare.

Astfel, traficul auto va fi restricționat pe străzile Vasile Pârvan, Cluj, Corneliu Coposu, Michelangelo, C.D. Loga, Mihai Eminescu, I.C. Brătianu, Traian Grozăvescu, Revoluției din 1989, Hector, Piața I.C. Brătianu (Punctele Cardinale), Piața Țepeș Vodă, Martin Luther, 9 Mai, Regele Ferdinand I, 16 Decembrie 1989, 20 Decembrie 1989 și Mihai Viteazu, în data de 2 iunie 2018, în intervalul orar 08:00 – 16:00. La intersecția bd. Michelangelo cu bd. C.D. Loga se va permite, în mod controlat, prin piloți de circulație sau polițiști rutieri / polițiști locali, ieșirea autovehiculelor care circulă pe bd. C.D. Loga spre bd. Revoluției din 1989.

Obiectivul pe termen mediu al Liberty Marathon este ca în anul 2021, când Timișoara va fi Capitală Europeană a Culturii, maratonul să devină un eveniment internațional de referință pentru iubitorii acestui sport. Astfel, se dorește ca Liberty Marathon să fie un vector pozitiv de imagine brandului de oraș și implicit brandului de țară, prin energia și entuziasmul participanților din întreaga lume.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here