lucrari Muzicescu

Atenție, timișoreni! Din această săptămână se mai deschide un şantier în zona de sud a orașului. Potrivit conducerii Aquatim încep lucrările de reabilitare a reţelei de canalizare pe un tronson între străzile Hărniciei și Gavril Musicescu.

Lucrările vizează o porţiune de aproximativ 140 de metri lungime a străzii Mureş, unde se va lucra la reţeaua de canalizare. În mod normal lucrările ar trebui să fie finalizate în această primăvară, la sfârşitul lunii aprilie.

„Lucrările se desfăşoară conform Avizului de închidere a circulației nr. DT2014-005109/15.01.2015 emis de Comisia de Circulaţie şi conform Permisului de spargere nr. 326/23.12.2014 emis de Primăria Municipiului Timişoara pentru perioada 15.01.2015-27.04.2015. Deşi documentele menţionate anterior permit închiderea circulaţiei rutiere pe toată strada şi pe întreaga perioadă de execuţie, Aquatim SA, împreună cu antreprenorul şi cu firma care realizează supervizarea lucrărilor, vor lua măsurile necesare pentru a facilita accesul la imobilele din zonă”, transmit reprezentanţii Aquatim.

Vor fi montate podeţe/ panouri metalice în dreptul imobilelor direct afectate de şantier. Șoferii trebuie să îşi parcheze maşinile pe străzile alăturate celor pe care se desfăşoară lucrările, iar pietonii trebuie să traverseze doar pe podeţele special amenajate.

Lucrările de pe strada Mureş fac parte din proiectul Aquatim de extindere şi modernizare a sistemului de alimentare cu apă şi canalizare din judeţul Timiş cofinanţat din Fondul de Coeziune al Uniunii Europene prin Programul Operaţional Sectorial Mediu. Valoarea totală a proiectului este de peste 118 milioane de euro. Acesta cuprinde lucrări în localităţile Timişoara, Sânnicolau Mare, Jimbolia, Deta, Buziaş, Gătaia, Recaş, Făget, Ciacova, Săcălaz, Sânmihaiu Român şi Utvin.

Articolul precedentMarilen Pirtea: ”România are nevoie de un program pentru tinerii fără experiență în muncă”
Articolul următorPrins în timp ce vindea în piață materiale pirotehnice

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.