RETIM aduce 7000 de pubele galbene noi la Asociațiile de Proprietari

 

Compania de salubrizare RETIM vine în sprijinul timisorenilor, prin distribuirea a șapte mii de pubele noi.

Potrivit conducerii RETIM, este cea mai amplă acțiune de îmbunătățire a procesului de colectare selectivă a deșeurilor reciclabile.Astfel, pubelele inscripționate și destinate deșeurilor reciclabile vor fi înlocuite cu unele noi, de culoare galbenă.

Vor fi retrase pubelele negre pentru deșeuri reziduale într-un număr aproximativ egal pubelelor înlocuite.“Deși volumul total de deșeuri generate nu se modifică, prin suplimentarea pubelelor galbene și diminuarea numărului de pubele negre ne dorim să determinăm generatorii să colecteze selectiv, iar deșeurile reciclabile să ajungă acolo unde le este locul, în pubela galbenă, nu în cea neagră”, transmite Gheorghe Para, director general Tehnic-Investitii.

Distribuirea noilor pubele va începe cu zona Take Ionescu, iar programul va fi anunțat în fiecare zi de vineri, pentru săptămâna următoare, în mass media locale și pe site-ul www.retim.ro.

Pe tot parcursul acțiunii fiecare administrator de asociație va fi contactat de reprezentanții Retim, pentru a facilia aceste suplimentări sau înlocuiri.“Este necesar ca timișorenii să se implice activ, să conștientizeze importanța colectării selective a deșeurilor, și responsabilitatea pe care o au, alături de noi, în eficientizarea acestui proces. Doar printr-un efort comun vom putea preveni sancțiunile prevăzute pentru nerespectarea obligațiilor de colectare a deșeurilor și vom putea avea un oraș curat”, susține directorul RETIM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here