Reţinut de poliţişti după ce a furat un moped şi a condus fără permis!

Polițiștii arădeni au identificat un tânăr de 23 de ani bănuit de furtul unui moped și conducerea lui fără a deține permis de conducere.

Mai exact, în dimineața zilei de 19 februarie, polițiștii orașului Lipova au fost sesizați despre comiterea furtului.

Persoana vătămată, un bărbat de 44 de ani i-a sesizat pe polițiști despre faptul că în noaptea de 18/19 februarie, i-ar fi fost sustras un moped de tip motoscuter, care se afla parcat în dreptul casei sale.

În urma cercetărilor, în mai puțin de o zi, polițiștii au reușit identificarea și depistarea celui bănuit de comiterea furtului, în persoana unui tânăr de 23 de ani, tot din Lipova.

“În fapt, tânărul ar fi sustras mopedul neasigurat din fața imobilului, pe care l-ar fi condus până-n în Conop, lăsându-l apoi în curtea unui imobil din aceeași localitate. Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu deține permis de conducere”, spun reprezentanţii IPJ Arad.

Polițiștii au dispus reținerea acestuia pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță de reținere.

Tânărul va fi prezentat magistraților Judecătoriei Lipova cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducere pe drumurile publice a unui moped fără a deține permis de conducere.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here