Reţinuţi după ce au furat motorină din rezervorul unui autobuz!

Doi bărbaţi şi un adolescent au fost reţinuţi după ce au fost prinşi în flagrant, în timp ce furau motorină din rezervorul unui autobuz.

În urma unei sesizări făcute cu privire la comiterea unui furt de combustibil, polițiștii din Ineu, judeţul Arad, au reușit prinderea în flagrant a doi bărbați și a unui minor care furau motorină din rezervorul unui autovehicul. Cei trei au fost reținuți de polițiști, fiind depuși în arestul I.P.J. Arad.

“În dimineața zilei de 7 ianuarie, în jurul orei 3.00, polițiștii au fost sesizați de către o femeie despre faptul că persoane necunoscute ar sustrage motorină dintr-un autobuz parcat pe strada I.L. Caragiale din Ineu. La doar 15 minute de la momentul efectuării sesizării, o echipă operativă formată din 10 polițiști și coordonată de șeful poliției orașului Ineu, au reușit depistarea și prinderea în flagrant delict a doi bărbați și a unui adolescent, bănuiți de comiterea infracțiunii de furt calificat”, transmit reprezentanţii IPJ Arad.

În urma verificărilor efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că cei trei, de 43, 51 și 16 ani, toți din județul Arad, au reușit să fure din rezervorul autobuzului aproximativ 50 litri de motorină.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a celor în cauză pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul acestei zile să fie prezentați magistraților cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

În cauză se continuă cercetările în vederea documentării întregii lor activități infracționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here