Reținuți pentru tâlhărie

Polițiștii Secției 3 Timișoara, sprijiniți de cei din cadrul Biroului Rutier Timișoara, au depistat, în flagrant delict, trei bărbați bănuiți de comiterea a două tâlhării pe raza județului Timiș.

Potrivit oamenilor legii, la data de 14 martie, indivizii sub pretextul că efectuează lucrări la acoperișul imobilului, ar fi pătruns în locuința unei femei de 82 de ani, din Timișoara și, prin violență, ar fi deposedat-o pe aceasta de aproape 66.000 de lei.De asemenea, la data de 15 martie, cei trei, folosind același mod de operare, ar fi deposedat un bărbat de 84 de ani, din municipiul Lugoj, de 17.000 de lei, fiind depistați în flagrant delict de polițiști.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, bănuiții fiind reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Timiș.

La activități au participat și polițiștii Biroului Rutier Timișoara. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here