Percheziții la traficanții de droguri. Polițiștii au capturat un kilogram de cannabis

Perchezitii in acesta dimineata la Timisoara! Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi procurorii D.I.I.C.O.T. au ridicat un kilogram de cannabis, în urma a 6 percheziţii efectuate la membrii unei grupări infracţionale specializate în trafic de droguri de risc. 

Azi, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timişoara şi procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara au efectuat 6 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Timiş, la persoane bănuite de trafic şi consum ilicit de droguri de risc. Din cercetări a reieşit că, începând cu anul 2013, cei  şase membri ai grupării infracţionale, cu vârste între 20 şi 34 de ani, ar fi comercializat şi distribuit droguri de risc (cannabis) pe raza oraşului Sânnicolau Mare şi municipiului Timişoara.

droguri

În urma percheziţiilor, poliţiştii au ridicat în vederea continuării cercetărilor un kg de cannabis. Au fost puse în executare 5 mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara, pentru audieri.

Pe numele acestora au fost emise ordonanţe de reţinere pentru 24 de ore. La activităţi au participat şi jandarmi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here