Reținuți pentru trafic cu droguri de mare risc

UPDATE: Un tenor și un contrabasist, angajați ai Filarmonicii Banatul din Timișoara, sunt cercetați de polițiști pentru trafic cu droguri de mare risc. Aceștia s-au întors din turneu cu peste 1.500 de timbre LSD și comprimate de ecstasy, cu scopul de a le vinde tinerilor din oraș.

Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Timiş şi cei din cadrul Direcţiei Operaţiuni Speciale – I.G.P.R.  au depistat ieri în flagrant un tânăr de 25 de ani în timp ce tranzacţiona 900 de timbre LSD şi 700 de comprimate ecstasy, în schimbul a 11.700 de euro.

Extinzând cercetările, poliţiştii au efectuat 2 percheziţii domiciliare la locuinţa tânărului de 25 de ani şi a unui alt bărbat de 38 de ani, de la cel din urmă fiind ridicate 35 de timbre LSD şi 29 de comprimate ecstasy. Din cercetări a reieşit că, drogurile erau aduse din Olanda şi distribuite pe raza municipiului Timişoara, în zonele frecventate de tineri.

Cei în cauză au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Timişoara pentru audieri, pe numele lor fiind emise ordonanţe de reţinere pentru o perioadă de 24 de ore.

Poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  trafic de droguri de mare risc şi introducere de droguri de mare risc în ţară fără drept, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuiţilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.