Revin în acţiune hoţii de catalizatoare auto, însă doi dintre ei s-au dus direct în arest

Furturile de catalizatoare au fost foarte la „modă” in acest an, hoţii procurând şi scule speciale ca să îi ajute la „furăciuni”. În cele mai multe cazurii, pungaşii ajung după gratii.

Polițiștii Secției 5 Poliție Urbană Timișoara au surprins în flagarnt doi tineri, de 21 și 24 de ani, în timp ce sustrăgeau componente auto. Miercuri, oamenii legii au depistat în trafic doi hoţi, aceștia fiind surprinși în flagrant în timp ce au sustras un catalizator de pe un autoturism parcat pe strada Ecoului din Timișoara. În maşina cu care se deplasau au fost găsite 3 catalizatoare și mai multe instrumente folosite pentru procurarea acestora, care au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, cei în cauză au fost reținuți pentru 24 de ore, în cursul aceleiași zile fiind prezentați magistraților care au dispus arestarea preventivă pentru o perioada de 30 de zile față de tânărul de 24 de ani, iar față de tânărul de 21 de ani s-a dispus măsura arestului la domiciliul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.