Toamna anului 2017 a fost deosebit de fructuoasă pentru Universitatea Politehnica Timișoara ținând cont de cele 7 proiecte internaționale care au fost câștigate de politehniști.

Cadrele didactice de la Facultatea de Chimie Industrială și Ingineria Mediului respectiv cele de la Electronică, Telecomunicaţii și Tehnologii Informaționale au adus în cadrul Universității 2 proiecte finanțate prin programul Orizont 2020, cu o valoare cumulată pentru UPT de aproape 200.000 euro.

Universitatea Politehnica Timișoara este una din instituțiile românești cu o participare frecventă la Programul de Cooperare Europeană în Știință și Tehnologie, fiind recunoscută ca protagonist remarcabil pe scena cercetării ştiinţifice atât în plan naţional, cât şi internaţional. Cercetători din cadrul UPT au fost incluși în comitetele de management a 4 acțiuni de tip COST, devenind astfel coordonatori la nivel național și reprezentanți ai României pe probleme deosebit de importante precum managementul inundațiilor, gestionarea terenurilor aride și amenințate de fenomenul de deșertificare, educația ecologică etc.”, a declarat Liviu Cădariu-Brăiloiu, prorector UPT.

Articolul precedentAtenție șoferi! Circulație închisă pe Transalpina!
Articolul următorTânăr, găsit mort pe acoperișul unei case din Timișoara!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.