Rezultate excelente pentru floreta timișoreană. Titluri la juniori și junioare

ACS Floreta Timișoara a reușit „dubla” în competiția de juniori, 12-13 ani. Viitorul se anunță de aur pentru copiii bănățeni, pregătiți de Iulian Teacă. Ambiția, determinarea și perseverența au făcut diferența la Campionatele Naționale disputate la București.

A fost o finală a provinciei în concursul floretistelor de la categoria 12-13 ani! Karina Tal, de la ACS Floreta Timișoara, a întâlnit-o pe brașoveanca Sonia Lupașcu (Corona). Învingătoare din această dispută a ieșit Karina, care s-a impus clar cu 10-3 și a câștigat titlul național al categoriei. Medaliile de bronz au fost obținute de Ioana Barbu (CSTA București) și Ilinca Vereș (ACSS Aramis București). Premierea medaliatelor a fost efectuată de campioana olimpică Laura Badea, invitata de onoare a zilei.

Karina a fost cel puțin două clase deasupra tuturor pretendentelor la aurul național câștigând clar toate partidele. Alte două colege ale timișorencei de la ACS Floreta au terminat în primele 8.

Al doilea titlu național al zilei în concursul de floretă merge tot în Banat! Felix Dogariu (ACS Floreta Timișoara) l-a întrecut în finala categoriei 12-13 ani pe Marin Vivek (CS Chimia Rm Vâlcea), cu 10-3, și Timișoara a luat a doua medalie de aur a zilei. Medaliile de bronz au fost câștigate de către Iosif Paul (CS Satu Mare) și Endre Koncz (CSM Cluj Napoca).

Și Felix și-a „subordonat” toți adversarii câștigând de manieră categorică toate partidele. 33 de băieți s-au luptat pentru aurul național, însă Felix a fost de departe cel mai complet floretist al competiției, câștigând pe merit aurul național.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here