Ripensia, capăt de drum! Echipa cu nume de legendă nu va juca în Liga 3 și se desființează

Ripensia Timișoara nu a reușit să facă față în Liga 2 și a retrogradat la finalul sezonului precedent, iar clubul a anunțat acum că va renunța la echipa de seniori. Când fotbalul ajunge pe mâinile cui nu trebuie, la asta se ajunge!

„Grupele de copii și juniori își vor continua activitatea, iar ambițiile noastre privind prezența în Liga Elitelor vor fi și mai mari. Eforturile noastre financiare și logistice urmează să se concentreze strict în zona Academiei, cotată și în acest an ca fiind una dintre cele mai bune din țară. În ultima lună, s-au făcut eforturi pentru identificarea resurselor de finanțare decentă a primei echipe. Din păcate, nu s-a reușit acest lucru, iar acest aspect a fost dublat și de lipsa accesului într-o bază sportivă corespunzătoare pentru antrenamente și meciuri oficiale”, se arată în comunicatul clubului Ripensia Timișoara.

Ripensia a revenit la viață în 2012, iar din Liga 6 a ajuns până în Liga 2, fiind unul din puținele cluburi 100% private din țară. Dar povestea se sfârșește după 11 ani. Fără final fericit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.