Robu vrea să introducă parcarea cu plată pe mai multe străzi din Timișoara!

Primarul Nicolae Robu vrea să mărească numărul de străzi pe care va fi aplicată parcarea cu plată.

Astfel, marți, consilierii locali timișoreni vor trebui să voteze un proiect de hotărâre prin care se dorește introducerea sistemului Timpark pe încă 21 de străzi noi.

Străzile afectate de această inițiativă sunt: Amforei, Calea Bogdăneștilor, Iosif Bulbuca, Burebista, Căpitan Damșescu, Corneliu Coposu, Corbului, Crizantemelor, Intrarea Doinei, Eroilor de la Tisa, Mihail Kogălniceanu, FC Ripensia, Labirint, Calea Circumvalațiunii, Mangalia, Pestalozzi, Aurel Păunescu Podeanu, Protopop George Dragomir, Platanilor, Plautius Andronescu și Iancu Văcărescu.

Așadar, toți cei care vor dori să folosească locurile de parcare de pe aceste străzi vor fi nevoiți să plătească.

Mai mult, același primar a decis în urmă cu câțiva ani ca strada Pestalozzi să fie scoasă din sistem, ca o facilitate pentru studenții din zona, iar acum este reindrodusă. În cadrul proiectului de hotărâre a fost introdusă și măsura de a reduce cu 20% prețul abonamentelor pentru cei cu domiciliul în Timișoara, pentru ca sub umbrela unei subvenții de aproximativ 5 lei/lună/abonat, primarul să își ascundă adevăratul plan, care urmează să afecteze mii de cetățeni, prin introducerea celor 21 de străzi în sistemul Timpark”, transmit consilierii locali ai PSD.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here