Roxana Iliescu și-a anunțat în această seară din nou demisia. De data aceasta Roxana Iliescu spune că a și înregistrat documentul în cadrul Consiliului Județean, iar acum urmează procedurile legale. Acesta va rămâne totuși în funcție până la următorul plen, când aleșii județeni vor lua act de demisia acesteia.

”Astăzi mi-am înregistrat demisia din funcția de Consilier Județean și implicit din funcția de Vicepreședinte CJ Timiș. Până la îndeplinirea formalităților prin care se constată vacantarea postului voi îndeplini atribuțiile pe care le am în cadrul Consiliului Județean Timiș. Chiar dacă înțeleg nerăbdarea aproape febrilă a samsarilor politici în a numi pe altcineva în locul meu, le recomand cumpătare și le readuc aminte că dacă în partidele lor fac ce-i taie capul, în administrație lucrurile sunt un pic mai complicate, responsabilitatea și legalitatea actelor având prioritate asupra delirului unor politicieni de mahala”, a scris Roxana Iliescu pe Facebook.

Articolul precedentAproape 500 de şoferi sancţionaţi de poliţişti în weekend, pe şoselele din Timiş!
Articolul următorLucrările la drumul judeţean care face legătura între localitățile Iohanisfeld și Ivanda, aproape finalizate!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.