Roxana Iliescu – Un vicepresedinte penibil, mincinos si fara cuvant!

Judetul Timis pare sa fie blestemat daca ne uitam la unul dintre vicepresedinti care tine cu dintii de scaunul in care a ajuns in urma unui troc politic. Roxana Iliescu pentru ca despre ea este vorba a demonstrat ca este un politician mic care cu siguranta nu va mai avea un cuvant de spus in politica mare.

In urma cu aproape doua luni „mincinoasa” de la CJT isi anunta demisia pe propria pagina de facebook. Dupa doua saptamani „Nuti de Timisoara” a dat inapoi si a spus ca nu mai demisioneaza. La aproximativ o saptamana distanta aceiasi domnisoara anunta din nou ca demisioneaza din partidul condus de Traian Basescu. Mai mult Iliasca sustinea sus si tare ca isi va prezenta demisia din functia de consilier presedintelui CJT Calin Dobra. Demisie care nu a mai venit nici in ziua de astazi cand Roxana Iliescu a absentat si de la plenul CJT. Surse din cadrul CJT (Consiliul Judetean Timis) sustin ca Iliescu ar fi in concediu de odihna.

Saptamana trecuta „mincinoasa” de la CJT mintea la emisiunea pressalert live ca si-a dat demisia din PMP si urmeaza in cateva zile sa demisioneze si de la CJT. Acelasi declaratii le-a facut si altor jurnalisti din Timisoara. Cu toate acestea Iliescu a demonstrat inca o data ca este penibila si nu are cuvant.

Chiar daca a fost umilita de Traian Basescu saptamana trecuta cand a fost scoasa de la sedinta PMP de la Bucuresti Roxana Iliescu nu vrea sa plece de la CJT unde incaseaza un salariu lunar de peste 10.000 de lei. Cu o astfel de atitudine schimbatoare de la o zi la alta ne intrebam ce partid va primi un astfel de fenomen in randurile lui?

Din aceasta poveste au de suferit doar locuitorii judetului Timis. Asta pentru ca Roxana Iliescu absenteaza de la plenurile CJT iar mai multe proiecte sunt blocate pentru ca nu au girul acestui vicepresedinte. Lucru care de altfel a fost semnalat si de fostul presedinte CJT Titu Bojin.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.