Naţionala de rugby României a învins cu 38-12 (26-12) reprezentativa Olandei la Amsterdam, în ultima etapă a Rugby Europe Championship 2022, şi va juca în turneul de recalificare la Cupa Mondială 2023 din Franţa. Doi jucători ai echipei SCM Timișoara au contribuit la acest succes.

Mijlocașul la grămadă Gabriel Rupanu a fost în primul XV, a jucat 55 de minute și a marcat primul eseu al tricolorilor, chiar în minutul 2. Rupanu mai pusese un eseu pentru stejari în această ediție de Rugby Europe Championship în meciul cu Rusia. Flankerul Vlad Neculau a intrat în repriza a doua, fiind la prima sa prezență sub tricolor, în 2022. Cei doi revin acasă după două luni sub tricolor și vor intra în programul SCM Timișoara.

„Ei vor primi câteva zile libere și apoi ni se vor alătura. Oricum, vin foarte bine pregătiți de la lot și în formă competițională, așa că nu le va fi greu să se adapteze în momentul când intrăm în linie dreaptă pentru pregătirea finalei de Cupă a României”, spune Valentin Calafeteanu, antrenor SCM USAMVB Timișoara.

Echipa bănățeană joacă finala ediției 2021 a Cupei României împotriva formației CSM Știința Baia Mare, sâmbătă, 2 aprilie, la stadionul Arcul de Triumf din București. Meciul trebuia să aibă loc în luna decembrie, dar a fost amânat la solicitarea grupării din Maramureș.

Articolul precedentÎntrerupere a furnizării de apă în Timișoara și presiune scăzută la Buziaș. Lucrări de modernizare
Articolul următorTupeu și nesimțire. A lovit și a fugit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.