Ryanair deschide baza din București și lansează al doilea serviciu către Timișoara

Compania aeriană Ryanair a deschis astăzi noua bază de la Aeroportul București și a lansat cel de-al doilea serviciu zilnic către Timișoara. Călătorii români de business și de agrement, care își rezervă zborurile din/către București până în octombrie 2017, pot alege din 13 rute din calendarul de vară 2017.

Astfel, noua bază de la București va avea trei aeronave, transmit reprezentanții companiei aeriene. În plus, vor fi operate patru noi rute: Berlin (2 x zi), Bristol (2 x zi), Palermo (3 x săpt.) și Timișoara (2 x zi). De asemenea, mai multe zboruri către Bruxelles Charleroi (9 x săpt.), Dublin (5 x săpt.) și Milano Malpensa (zilnic).

Cele patru rute noi către Berlin, Bristol, Palermo și Timișoara, dar și frecvențele mărite pentru Bruxelles, Dublin și Milano, sunt parte a calendarului Vară 2017 București, care va aduce 1.9 milioane de clienți pe an și va susține 1.400 de locuri de muncă la Aeroportul București.„Suntem bucuroși să deschidem noua noastră bază din București, cu 3 aeronave alocate, care marchează o investiție de 300 de milioane de $, și să lansăm cel de-al doilea serviciu zilnic către Timișoara. Serviciul nostru către Timișoara, operat cu o frecvență de două zboruri zilnice, este alegerea ideală atât pentru clienții business, dar și pentru cei de agrement, și suntem nerăbdători să anunțăm noi rute, creșteri ale traficului și a locurilor de muncă, la Aeroportul București, în următoarele luni și ani. Pentru a sărbători noua noastră bază din București, scoatem la vânzare locuri promoționale, începând de la doar 9.99€, și care pot fi rezervate până sâmbătă (5 noiembrie) pentru călătorii în decembrie și ianuarie. Pentru a evita epuizarea locurilor promoționale, clienții trebuie să se grabească și să acceseze www.ryanair.com/ro pentru rezervări”, transmite Denis Barabas, Sales and Marketing Executive România & CEE, Ryanair.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here