Ryanair: Reducere de 40% pentru zborurile din septembrie pentru trei rute germane

Vești bune pentru pasagerii Aeroportului Internațional din Timișoara. Ryanair a lansat astăzi o promoție pentru Timișoara: 40% reducere pentru toate rutele din Timișoara către/din Germania pentru călătorii în septembrie.

Această reducere specială incredibilă se aplică pentru locurile rezervate pe trei rute din Timișoara către/din Berlin, Dusseldorf și Frankfurt și este valabilă până duminică (24 Iulie), la miezul nopții (ora 24:00 GMT), doar pe Ryanair.com/ro.

Începând cu luna Septembrie, Ryanair va conecta Timișoara cu centrele business cheie ale Europei, prin frecvențe și orare potrivite oamenilor de afaceri, ca Bruxelles, București, Londra și Milano, Ryanair fiind alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de agrement. Pentru a sărbători numărul mare de rezervări din rețeaua noastră de rute din România, în acest weekend oferim 40% reducere pentru trei rute din Timișoara din/către Germania, pentru călătorii în septembrie”, a transmis  Denis Barabas, Sales & Marketing Executive Ryanair, Romania and CEE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here