S-a încheiat a treia sesiune a cursului Business Excellence in Football Management

Cei 25 de cursanți au participat în București la al treilea modul al programului, centrat pe noțiuni de finanțe.

Lectorii ASEBUSS au prezentat cele trei teme de curs – Management Financiar, Sustenabilitate Financiară și Managementul Schimbării – pe parcursul a două zile. În cele două module din sesiunile precedente, participanții și-au consolidat noțiunile legate de Leadership și Strategie.

Următoarele sesiuni de curs, care vor și încheia prima ediție, sunt programate în luna iunie. Participanții la program provin din medii diverse, de la cluburile de Ligile 1, 2 și 3, la asociații județene de fotbal, mediul business, și Federația Moldovenească de Fotbal.

În toamnă vor avea loc înscrierile pentru următoarea ediție Business Excellence in Football Management. Programul este organizat de Academia Națională de Fotbal în parteneriat cu Școala de Afaceri ASEBUSS și se adresează președinților, managerilor și persoanelor cu rol executiv din cluburile de fotbal și futsal.

Printre cursanți s-a aflat și președintele CSC Ghiroda și Giarmata Vii, Marius Mihai Poclid. „Educația este o investiție pe termen lung! Am ales să urmez cursul de Business Excellence in Football Management organizat de Federația Română de Fotbal pentru că evoluția mea și a echipei pe care o coordonez în cadrul Club Sportiv Comunal Ghiroda si Giarmata Vii este un factor important în toată activitatea noastră. Am avut bucuria de a cunoaște și interacționa cu omologi din toată țara, care împărtășesc aceleași principii și o dorință mare de a face lucrurile să funcționeze corect, astfel încât să oferim un viitor sănătos tinerelor generații!
Rezultatele obținute în ultima perioadă îmi confirmă că suntem pe drumul cel bun și sunt convins că prin tot ceea ce facem, vom construi o comunitate puternică și unită care să susțină performanța!”, a spus acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.