S-a deschis expozitia „Universul casei tale”. Noutăți în materie de mobilier și amenajări interioare

Timişorenii interesaţi de renovarea sau construcţia unei locuinţe pot găsi toate cele necesare la expoziţia “Universul Casei Tale”. Evenimentul a debutat astăzi și se desfășoară până duminică, la Centrul Regional de Afaceri.

Manifestarea reunește peste 40 de producători, distribuitori, reprezentanţe ale unor companii internaţionale din România, care vor întâmpina, atât publicul larg cât şi cel profesionist, cu o gamă largă de produse, sisteme şi tehnologii de avangardă în ceea ce priveşte construcţia, mobilarea și amenajarea spaţiilor interioare şi exterioare.

Sectorul mobilă, puternic reprezentant în expoziție, aduce în atenția publicului cele mai noi tendințe, tehnologii, materiale și accesorii – sisteme inteligente din industria mobilei. Vor putea fi admirate şi achiziţionate: bucătării, dormitoare, livinguri, camere pentru copii și tineret, mobilier pentru hol, biblioteci, birouri, canapele, fotolii, mese, scaune, mobilier decorativ etc.“Firmele își vor face promoțiile pe care și le doresc, după managementul propriu. Vedetele expoziției pe parte de mobilă sunt bucătăriile modulare și canapelele. Din totalul firmelor prezente, 35% sunt noi. Există o companie care vine cu produse deosebite și care sunt în trend în occident. Este vorba despre acele mese din materiale compozite, respectiv din fibră de sticlă cu ceramică”, transmite organizatorul evenimentului, Roxana Bonchiș.

La cea de-a cincea ediţie participă şi firme specializare în amenajări interioare şi exterioare. Astfel, vor putea fi admirate şi achiziționate: bucătării, dormitoare, camere de zi, canapele, mese, scaune, biblioteci, birouri, uşi de interior, accesorii şi decoraţiuni.“Sunt două expoziții într-una, o expoziție care se adresează atât soluțiilor de construcții și amenajării interioare, cât și o componentă de design interior de mobilier pentru locuințe. (…) Prin proiectele pe care le avem în derulare cât și proiectele care așteaptă a fi finanțate, avem un număr mare de acțiuni pentru mediul de afaceri, pentru promovarea firmelor membre și internaționalizarea lor, participarea în țările vecine”, transmite Octavian Culda, directorul  Departamentului de programe finanțări al CCIAT.

Pe de altă parte, partenerul principal al evenimentului, Selgros,  a pregătit momente și surprize inedite. Astfel, cei care vor trece pragul expoziției în aceste zile, vor putea beneficia pe loc de un card/ legitimație de cumpărături la Selgros.“Este pentru prima dată când participăm ca și parteneri principali în Timișoara. Este un eveniment foarte important să ne prezentăm să ne cunoască lume. Acest parteneriat vine tocmai așa cum am precizat, și la Selgros găsești tot ce ai nevoie pentru a-ți dota o casă, pornind de la bucătărie, baie, dormitor, sufragerie… Selgros se prezintă aici, la Universul casei tale, o dată să fie cunoscut de clienții care încă nu au trecut pragul acestui magazin. Se vor emite legitimații pe loc la acest eveniment”, spune directorul Selgros Timișoara, Amalia Țurcanu.

Expoziţia poate fi vizitată zilnic, în intervalul orar 11.00 – 19.00, iar duminică, între orele 11.00 – 18.00. Evenimentul este organizat în colaborare cu CCIAT. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here