S-a lansat Institutul Național Democrat

A fost lansat astăzi Institutul Național Democrat. Eveniment a avut loc la București și au participat peste 50 de invitați – academicieni, universitari, oameni politici, jurnaliști, reprezentanți ai societății civile și tineri.

Inițiat de un grup de intelectuali național-democrați, IND este o organizație non-profit, neguvernamentală și independentă politic.”Este concepută să pună în acord național-democrația tradițională cu noile realități contemporane și să elaboreze și să pună în dezbaterea publică politici publice menite să contribuie la modernizarea României și salvgardarea națiunii române„, transmite deputatul PND, Daniel Fenechiu.

S-a lansat Institutul Național Democrat

Din alocuțiunile membrilor IND  prezenți – depuțatii Daniel Fenechiu și Mihai Deaconu, profesorii Filip Stanciu, Ion Corbu și Eugeniu Posdărascu, a rezultat cu claritate, dorință și disponibilitatea IND de a colabora deschis și strict pe temeiuri stiintifice cu toate institutele de profil similare, în vederea identificării soluțiilor menite să revigoreze România.

Următorul eveniment organizat de IND va avea loc pe data de 28 martie și va fi dedicat Basarabiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here