S-a trezit cu maşina ridicată pentru că a încurcat circulaţia şi a blocat o maşină care transporta exigen la Spitalul Judeţean!

Polițiștii locali au acționat în cursul zilei de ieri în zona Spitalului Județean Timișoara, unde un şofer şi-a lăsat maşina parcată chiar în dreptul indicatorului ”oprirea interzisă”, blocând ieșirea unui autovehicul care transporta echipamente necesare în tratamentul bolnavilor, mai exact tuburi de oxigen.

Pe lângă sancțiunea aplicată de 580 de lei și 3 puncte penalizare la permis maximum prevăzut de lege, şoferul a rămas şi fără maşină, aeasta fiind ridicată de reprezentanţii SDM.

Polițiștii locali acționează periodic în zona respectivă existând numeroase sesizări din partea reprezentanților unității spitalicești referitoare la faptul că sunt parcate neregulamentar autovehicule care fac îngreunează circulația și pătrunderea ambulanțelor în curtea spitalului. Numai anul acesta au fost aplicate 279 de sancțiuni contravenționale conducătorilor auto care au parcat neregulamentar pe strada respectivă”, spun reprezentanţii Poliţiei Locale Timişoara.

Un alt caz este cel al unui timișorean care a obstrucționat circulația tramvaiului 2 pe strada Ștefan cel Mare după ce și-a parcat maşina pe liniile de tramvai. Și în acest caz s-a luat măsura sancționării contravenționale tot cu 580 lei și 3 puncte penalizare la permis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here