Salonul Industriei Ușoare
Salonul Industriei Ușoare

În perioada 15 – 19 noiembrie, publicul timișorean este așteptat la cea de-a doua ediție de toamnă din acest an a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE, manifestare expozițională devenită tradițională, organizată de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Peste 60 de companii din țară, producători și comercianți, vor prezenta spre vânzare, la prețuri promoționale, piese din colecțiile de toamnă dar și o gamă diversificată de articole de îmbrăcăminte, tricotaje, lenjerie intimă, încălțăminte, marochinărie, accesorii, produse cosmetice, parfumuri, bijuterii, gablonţuri, altele.

Târgul de Produse Tradiționale din exterior își va întâmpina vizitatorii cu dulciuri de casă, produse naturiste, miere de albine, produse de carmangerie, articole de artizanat, unități de alimentație publică.

Salonul poate fi vizitat zilnic, între orele 10.00 şi 20.00, excepţie făcând ultima zi, când programul se încheie la ora 18.00.

Intrarea publicului este gratuită.

Articolul precedentVrei să-ți petreci timpul liber într-o excursie de camping? Află ce gadget-uri îți pot fi de mare ajutor!
Articolul următorSeminar interactiv privind raportarea și taxarea CBAM

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.