Salonul Industriei Usoare – Gata de start!

Luna septembrie aduce o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Astfel că, în perioada 13-17 septembrie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează, la Centrul Regional de Afaceri ediția de vară-toamnă a Salonului Industriei Ușoare, manifestare care conturează noile tendințe în modă prin cele mai frumoase colecții ale sezonului.

Timp de cinci zile, peste 60 de expozanți, producători și comercianți, din întreaga țară (Arad, București, Bacău, Brașov, Breaza, Constanța, Craiova, Făgăraș, Jimbolia, Iași, Lupeni, Onești, Piatra Neamț, Ploiești, Reghin, Sinaia, Sovata, Timișoara, alte localități) vor oferi publicului, la prețuri accesibile de producător, o gamă variată de articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, articole pentru copii, marochinărie, piele-blănuri, articole de lenjerie dar și accesorii, bijuterii, cosmetice și produse naturiste.

Ediția din această toamnă aduce și câteva noutăți. „Ca o noutate la această ediție am reușit să aducem și două firme cu îmbrăcăminte pentru copii, deoarece începe școala. Ele vor comercializa îmbrăcăminte pentru copii până în 14 ani. De asemenea, avem o firmă din Sinaia care aduce ii brodate manual”, spune Aurora Culea, organizatorul expoziției.

Pentru a răspunde dorinței de divertisment a publicului, în spaţiul exterior al Centrului Regional de Afaceri, va fi organizat un Târg cu produse tradiţionale, cu dulciuri de casă, articole de artizanat, miere de albine, și alte delicatese.

Expoziţia este deschisă de miercuri până sâmbătă, între orele 10 – 20, iar duminică, între orele 10 – 18. Intrarea este liberă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here