Salonul Industriei Ușoare, la cea de-a 31-a ediție la Timișoara

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș găzduiește la Centrul Regional de Afaceri, în perioada 22 – 26 februarie, ediția de primăvară a SALONULUI INDUSTRIEI UȘOARE.

Peste 50 de firme producătoare din România și străinătate vor expune spre vânzare îmbrăcăminte, tricotaje, articole de lenjerie, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, lenjerie de pat. Nu vor lipsi nici produsele cosmetice şi naturiste, parfumurile, bijuteriile din aur şi argint, gablonţurile, articole de artizanat. Târgul de produse tradiţionale din exteriorul CRAFT va oferi publicului vizitator produse specifice sezonului rece.“Miercuri începe o nouă ediție a Salonului Industriei Ușoare. Vor participa peste 50 de firme din 29 de localități din țară care vor rexpune o gamă bogată de produse adecvate sezonului, din care amintim: îmbărcăminte, încălțăminte, pielărie, blănărie, marochinărie, produse pentru copii. Nu va lipsi, în parcare, târgul de produse tradiționale, unde vizitatorii vor putea degusta o gamă variată de produse, între care mezeluri de casă, ducliuri, colaci, plăcinte. Să nu uităm de asemenea că în 24 februarie se sărbătorește dragobetele, deci vizitatorii vor putea găsi multe produse pe care să le ofere cadou celor dragi”, spune Aura Culea, organizatorul evenimentului.

SALONUL INDUSTRIEI UȘOARE va fi deschis de miercuri până sâmbătă între orele 10.00 – 20.00, iar duminică între orele 10.00 – 1800.

Intrarea este liberă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here