Salonul Industriei Ușoare și-a deschis larg porțile! De astăzi și până duminică, liber la cumpărături!

Salonul Industriei Ușoare, una dintre cele mai de succes expoziții cu vânzare organizate de Camera de Comerț din Timiș și-a deschis astăzi porțile.

Expoziția va fi deschisă însă până duminică, 17 septembrie, la Centrul Regional de Afaceri din Timișoara, pentru ca timișorenii și nu numai să își poată face cumpărăturile pentru sezonul toamnă-iarnă.

Astăzi și-a deschis porțile cea de-a 33-a ediție a Salonului Industriei Ușoare, o expoziție mult așteptată de publicul timișorean. Timp de 5 zile vor expune peste 60 de firme o gamă diversificată de produse, printre care amintim îmbrăcăminte, încălțăminte, marochinărie, pielărie, blănărie, hăinuțe pentru copii. Pe lângă acestea, cumpărătorii vor mai găsi și bijuterii de argint, produse naturiste, și articole de artizanat. Vreau sa specific că intrarea este liberă. Așteptăm așadar publicul în număr cât mai mare să vină să își reînnoiască garderoba, deoarece prețurile sunt accesibile pentru toate categoriile de vizitatori„, a declarat Aura Culea, organizator al Salonului Industriei Ușoare.

În paralel cu această expoziție am organizat în parcare nelipsitul târg de produse tradiționale, unde vizitatorii vor putea degusta multe produse printre care produse apicole, dulciuri de casă, mezeluri, plăcinte, colaci.

Programul de vizitare al târgului este de miercuri până sâmbătă între orele 10-20, iar duminică 10-18.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here