Salvați în ultimul moment din Dunăre

În jurul orei 23.30, vineri noaptea, la dispeceratul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova Veche a fost primită o informare de la lucrătorii Poliției orașului Moldova Nouă, conform căreia, prin intermediul serviciului național de urgență 112, s-a semnalat dispariția unei ambarcații cu două persoane pe direcția km flv 1046.

Din cauza condițiilor meteo extreme (vânt puternic, valuri mari, fiind emis un cod portocaliu d evreme rea pentru acea oră) intervenția salvatorilor cu ambarcațiunea din dotarea sectorului a fost una dificilă, însă aceștia au reușit să identifice ambarcațiunea, care era eșuată în apropierea malului Ostrovului Moldova-Veche.

Cele două persoane, un bărbat și o femeie, au fost preluate de polițiștii de frontieră, fiind transportate în siguranță la malul fluviului. Femeia a informat polițiștii de frontieră că este însărcinată, sens în care a primit îngrijiri de specialitate din partea unui echipaj mobil din cadrul Spitalului Orășenesc Moldova-Nouă, fiind transportată la spital pentru investigații.

În acest moment cele două persoane sunt în siguranță, în afara oricărui pericol.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.