Sâmbătă se deschide oficial Crăciunul la Cetate!

Muzeul Național al Banatului anunță deschiderea oficială a primei ediții Crăciun la Cetate ce va avea loc sâmbătă 25 noiembrie, în curtea Bastionul Maria Theresia, de la ora 19:00.

Crăciunul la Cetate se vrea a fi o alternativă la târgurile obișnuite și propune ieșirea din standardele prezente în ultimii ani în preajma sărbătorilor de iarnă.

Misiunea Crăciunului la Cetate este să aducă în fața publicului în primul rând  branduri timișorene.

Comercianții dornici să fie alături de noi pot să depună cereri de închiriere a căsuțelor la secretariatul Muzeului Național al Banatului, Bastionul Maria Theresia, str. Martin Luther nr. 4. Mai multe detalii se pot obține la nr. de telefon 0256-201321 sau adresa de email muzeul.banatului@yahoo.com”, spun organizatorii.

În deschidere vor concerta Eugene the Cat – cea mai importantă formație de electro-swing din Austria și Pannonia Allstars Ska Orchestra –   una dintre cele mai energice trupe din estul Europei. Și acesta este doar începutul.

De sâmbătă și până în 5 ianuarie 2018, organizatorii își propun o abordare diferită în care evenimentele muzicale și non-muzicale și spun ei, acest lucru  va face diferența.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here