Sancțiuni de 85.000 lei aplicate timișorenilor care nu au întreținut fațadele clădirilor

Polițiștii locali au continuat verificările în ceea ce privește clădirile degradate de pe raza municipiului Timișoara, atât din zona istorică, dar și din alte zone ale orașului! Astfel, proprietarii care nu și-au întreținut imobilele au fost amendați.

În ultimele două luni polițiștii locali au aplicat un număr de 85 sancțiuni contravenționale, în valoare de 85.000 lei, în zone precum Calea Torontalului, Calea Dorobanților, Bdul General Dragalina, Str. M. Kogălniceanu, Ștefan cel Mare, Piețele Victoriei, Traian, Băcescu, Bdul Regele Carol I și Str. Mărășești.

Poliția Locală atrage atenția proprietarilor de clădiri că au obligația să asigure periodic curățarea fațadelor locuințelor, clădirilor amplasate la frontul străzii, degajarea elementelor de construcție cum sunt ornamentele și tencuiala care stau să se desprindă de pe fațadele acestora.

De la începutul acestui an au fost aplicate pe această linie un număr de 160 sancțiuni contravenționale pe această linie, sancțiunile fiind cuprinse între 500 și 1000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here