Sancțiuni pe bandă rulantă pentru o firmă ce promovează evenimente!

Polițiștii locali verifică modul în care organizatorii de evenimente respectă legislația referitoare la efectuarea de publicitate a manifestărilor organizate! Astfel, numai în ultima perioadă au fost aplicate zeci de sancțiuni celor care nu respectă prevederile legislația pe această linie. În plus, au fost organizate inclusiv acțiuni de curățare a orașului de afișele lipite în locuri neautorizate care dau un aspect inestetic.

Unele firme însă, continuă să încalce legea, deși au mai fost sancționate pentru astfel de fapte și în trecut. Un astfel de exemplu este cel al societății comerciale Unik Show SRL, care promovează diverse spectacole, pe numele căreia au fost încheiate un număr de 6 procese verbale de constatare a contravenției de câte 2.000 lei fiecare deoarece a lipit în locuri neautorizate precum shelterele destinate protejării echipamentelor de telecomunicații amplasate în zonele de intersecții afișe de mari dimensiuni. Alte 6 sancțiuni au fost aplicate aceleiași firme deoarece nu a curățat în 15 zile de la încheierea spectacolelor promovate afișele lipite pe aceleași amplasamente, sancțiunile fiind tot de câte 2000 lei fiecare.

Poliția Locală atrage atenția că atât lipirea de afișe și postere publicitare de către organizatorii de evenimente în locuri neautorizate se sancționează, cât și necurățarea de către aceștia a posterelor în termen de 15 zile de la desfășurarea evenimentului, în ambele situații sancțiunile fiind între 1000 și 2000 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here