Sancțiuni în valoare de 5.500 de lei în urma raziei polițiștilor

Poliţiştii au identificat două persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni şi au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, în prima parte a raziei efectuate pe raza municipiului Timişoara.

Azi, peste 200 de poliţişti de ordine publică, rutieră şi investigaţii criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Timişoara şi Serviciului Rutier, desfăşoară o razie cu caracter preventiv-reactiv pe raza municipiului. Acţiunea se desfăşoară în sistem integrat, cu efective de jandarmi şi poliţie locală. Astfel, în prima parte a acţiunii, între orele 06.00-09.00, poliţiştii au acţionat pentru identificarea persoanelor pretabile la săvârşirea de infracţiuni stradale cu sau fără violenţă, a celor care fac parte din mediul persoanelor fără adăpost, persoanelor urmărite în temeiul legii şi a bunurilor ce pot proveni din săvârşirea de infracţiuni.

Au fost legitimate 145 de persoane, 44 dintre acestea fiind conduse la sediul secţiilor de poliţie şi 22 fiind introduse în bazele de date ale poliţiei. Poliţiştii au constatat două  fapte de natură penală şi au aplicat 39 de sancţiuni contravenţionale, 27 dintre acestea fiind pentru nerespectarea prevederilor Legii 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Valoarea sancţiunilor aplicate este de aproape 5.500 de lei. Activităţile poliţiştilor continuă pe parcursul întregii zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here