Săptămâna Patimilor a început cu două accidente mortale în Timiş

Morţi şi răniţi în urma a două evenimente rutiere nefericite. O depăşire neregulamentară, dar şi neatenţia au produs adevărate tragedii.

Un bărbat în vârstă de 35 de ani a condus un autoturism pe DJ 692, dinspre localitatea Sânandrei spre localitatea Carani din județul Timiș, iar la un moment dat s-a angajat în efectuarea manevrei de depășire, fără a se asigura corespunzător, și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, care se afla angajat în depășirea acestuia, ulterior, primul autoturism intrând în coliziune față-spate cu autocamionul care circula regulamentar în fața sa, condus de un bărbat în vârstă de 49 de ani.

În urma impactului a rezultat, rănirea conducătorului auto in vârstă de 35 de ani și a doi minori, o fată în vârstă de 11 ani si un baiat în vârstă de 14 ani, precum și decesul unei femei în vârstă de 38 de ani, pasageri în autoturismul condus de bărbat.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii nefericitului incident.

Accident mortal și pe DJ 591C

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a condus o motocicletă pe DJ 591C, dinspre localitatea Sânmihaiu Român spre localitatea Săcălaz, iar la un moment dat a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani, care circula regulamentar.

În urma impactului a rezultat, din nefericire, decesul conducătorului motocicletei.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate în vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here