Sărbătoarea majoratului la Grădina de vară

Prima ediție a Zilei Majoratului este programată la Timișoaraîn 7 mai. Evenimentul este dedicat tinerilor care împlinesc vârsta majoratului pe parcursul acestui an si va avea loc de la ora 11.00, la Grădina de vară Capitol.“Este pentru prima dată când avem o astfel de zi şi ne dorim ca şi acest eveniment, alături de celelalte dedicate unor categorii speciale de cetăţeni, să se bucure de succes şi să devină o tradiție în oraşul nostru”, spune primarul Timişoarei, Nicolae Robu.

Programul manifestării va debuta cu Orchestra „Timişoara Big Band”, care va interpreta un repertoriu variat, de la muzică uşoară pentru tineret, la disco sau muzică de film. Vor urma momente muzicale şi coregrafice, spectacole de teatru, dans sportiv, dans popular românesc sau zumba, susţinute de elevii liceelor partenere. Orchestra de tineret a Casei de Cultură a Municipiului va prezenta un concert pe teme muzicale din filme celebre şi hituri pop aranjate într-o manieră simfonică.

PROGRAM:

11:00 Orchestra „Timişoara Big Band” a Casei de Cultură a Municipiului

12:00 Liceul cu Program Sportiv „Banatul” – demonstraţie de zumba

12:30 Colegiul Naţional Bănăţean – musical prezentat de trupa de teatru în limba engleză a şcolii, Heaveny Hell, trupa de dans popular românesc, momente muzicale, dans sportiv

13:00 Colegiul de Artă „Ion Vidu” – trupa „Fancy Pants”, monolog  „Harpagon” din Avarul de Moliere, moment coregrafic, monolog „Bianca” din Pisica Verde de Elise Wilk, muzică uşoară

13:50 Liceul Teoretic Grigore Moisil – piesă de teatru cu trupa „Persona”

14:30 Liceul Pedagogic „Carmen Sylva” – moment muzical

14.40 Orchestra de tineret a Casei de Cultură a Municipiului Timişoara

În continuarea programului, CHECK-OUTimișoara – Capitala Tineretului din România vă invită la un maraton cultural, în patru puncte din oraș. Tinerii părinți sunt așteptați să deseneze în Parcul Copiilor, tinerii și întreaga comunitate sunt invitați la un picnic cultural în Parcul Justiției, o sesiune de improvizație muzicală în Piața Unirii și lecții de dans în Piața Libertății.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Timişoara, cu sprijinul Filarmonicii Banatul şi al Casei de Cultură a Municipiului Timişoara.

(Foto: www.argument-press.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here