Poliţiştii de frontieră din Caraş Severin au depistat şase cetățeni turci si sirieni, care intenţionau să ajungă ilegal într-un stat din vestul Europei, fiind ajutați de un cetăţean român.

Polițiștii au oprit în localitatea Doclin, un taximetru, condus de un cetățean român, în vârstă de 30 ani. În mașină se aflau şase persoane, cetăţeni străini.

Atât şoferul, cât şi pasagerii au fost conduşi la sediul Poliției de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că cei şase pasageri sunt cetățeni din Turcia şi Siria, cu vârste cuprinse între 18 şi 48 de ani.

Străinii au declarat că au trecut frontiera din Serbia, pe jos, fiind preluaţi din apropierea graniţei de către cetăţeanul român, cu intenţia de a ajunge într-un stat din vestul Europei cu ajutorul acestuia.

”În cauză, cetăţenii turci şi sirieni sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, iar şoferul autoturismului pentru trafic de migranţi, în continuare cercetările sunt desfăşurate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraş Severin, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun”, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră.

Articolul precedentTânărul care și-a ucis cu sânge rece iubita, în parcul din spatele Catedralei, trimis în judecată!
Articolul următorDegustarea cârnaţilor bănăţeni 2020 – succes absolut la Biled

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.