PNL Timișoara (și nu numai) a ajuns o glumă de partid, iar asta se vede și din scandalurile fără sfârșit care au avut loc în ultimul timp. După încălcări flagrante ale normelor, PNL Timișoara și-a ales o nouă conducere, soțul campioanei olimpice Simona Amânar, adică Tabără Cosmin a fost proclamat câștigător.

Marele perdant este Raul Ambruș, omul care ar fi dorit să aducă partidul pe o cale normală, dar a fost împiedicat să candideze de doi oameni care își fac legera proprie în partid, Alin Nica și Dănuț Groza.

„Gruparea hoţilor din PNL Timiş a legiferat, astăzi, la nivel de partid, frauda. Gaşca condusă de Alin Nica, care a epurat de pe liste 320 de membri ai PNL Timişoara, are tupeul să ne acuze pe noi că am fi bătăuşi”, a scris pe Facebook, Raul Ambruş. Liberalul a criticat şi prezenţa forţelor de ordine. „Nu noi am chemat zeci de forţe de ordine, inclusiv din aparatul de stat, care vor răspunde pentru actele lor, nu noi am organizat alegerile, nu noi am măsluit convocatorul, nu noi am suspendat colegi abuziv şi nu noi am exclus de la numărătoarea voturilor toţi colegii care nu au convenit.Dacă în PNL Timişoara erau alegeri libere şi corecte nu se ajungea aici! Dar, nu au fost.Alegerile de astăzi au fost furate de Alin Nica şi Dănuţ Groza”, a mai scris Ambruş.

De cealaltă parte, Alin Nica a declarat că Ludovic Orban, cel care a condamnat acțiunile șefului județului, s-a aliat cu cine nu trebuie: „Acţiunile de forţă instrumentate astăzi de gruparea bătăuşilor Orban – Ambruş – Chira în Timişoara reprezintă o pată pe obrazul PNL. Îi recomand lui Ludovic Orban să fie mai atent cu cine se asociază pentru că persoanele cu comportament interlop nu au ce căuta într-un partid liberal. Legat de statutul PNL, e bine că Ludovic Orban îl apară, dar şi mai bine ar fi să-l citească înainte să acţioneze„, a scris Alin Nica pe pagina de Facebook.

 

Articolul precedentUcis de propria mamă. Accident înfiorător în Banat, cu o șoferiță… fără carnet!
Articolul următorSuntem 5 milioane de vaccinați. Borna a fost însă atinsă cu întârziere

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.