Scandal și bătăi în stradă. Vezi de la ce au pornit

Opt bărbaţi care au participat la un scandal au fost sancţionaţi contravenţional de către jandarmii timişoreni cu amenzi în valoare 8.000 de lei. Un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara a surprins ieri, în jurul orelor 19.30, un grup de bărbaţi care îşi împărţeau pumni şi picioare, reciproc, pe str. Circumvalaţiunii, în apropierea INCUBOXX.

La vederea jandarmilor, cu toţii au rupt-o la fugă. S-a trecut la urmărirea acestora şi după câteva minute, toţi cei opt au fost aduşi la autospeciala jandarmilor. Unul dintre ei, un tănăr în vârstă de 19 ani le-a declarat jandarmilor faptul că trecând pe stradă cu prietena lui, aceasta a fost agresată verbal şi fizic de câţiva bărbaţi care erau în zonă. Tânărul a ripostat verbal, fapt care nu le-a plăcut celorlalţi, fapt pentru care au vrut să îi aplice acestuia o corecţie fizică. Imediat acesta a chemat în ajutor câţiva prieteni să îl ajute, care au ajuns repede la faţa locului, iar scandalul a fost în toi.

După identificarea tuturor participanţilor la scandal, jandarmii au stabilit că aceştia au vârste cuprinse între 17 şi 44 de ani. A fost luată măsura sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare de 1.000 de lei pentru fiecare participant.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here