Tanarul primar liberal din Ghiroda care este si presedintele TNL Timis le cere consilierilor locali sa incalce legea si sa receptioneze doua autoutilitate in valoare de peste 100.000 de euro care nu sunt conforme cu caietul de sarcini. 

Mai exact primarul Stanusoiu le-a cerut consilierilor locali Cosmin Dumitru si Cristian Vitu sa receptioneze doua autoutilitare pentru a nu bloca bunul mers al lucrurilor la Ghiroda. Mai mult acesta ii acuza pe cei doi de intoxicari si dezinformari.

Am fost acuzat, în repetate rânduri, fie că nu sunt transparent, că nu dau importanță consilierilor locali (cu precădere lui Cosmin Dumitru și Cristian Vitu de la PMP) fie că favorizez o anumită firma din Ghiroda de la care aș dori să achiziționăm autoutilitarele.
Iată că timpul a demonstrat încă odată că spusele celor doi sunt doar intoxicări promovate pentru a crea incertitudine și dezimformare. Firma care a câștigat licitația pentru cele doua autoutilitare este din București, deci varianta în care aș fi avut înțelegeri pentru un anumit tip de autoutilitară a căzut. Pentru a fi și mai transparent, i-am numit pe cei doi consilieri locali în comisia de Recepție a autoutilitarelor,dar….surpriză! Deși știau de săptămâna trecută că miercuri o să aibă loc recepția, cei doi au preferat să vină cu o zi înainte la Primărie pentru a promova anumite presupoziții, iar astăzi când ar fi trebuit să își asume RESPONSABILITATEA și să facă sau nu recepția autoutilitarelor în cadrul comisiei de recepție, cei doi au spus ca nu pot să participe deoarece nu sunt în localitate. Domnilor consilieri, recepția autoutilitarelor s-a amânat din cauza dumneavoastră pentru mâine dimineața la ora 8:00. Acesta este doar un exemplu din multe altele legate de modul în care cei doi consilieri locali încearcă să tergiverseze bunul mers al primăriei comunei Ghiroda. Fac un apel către cei doi consilieri locali și le cer un singur lucru : FIȚI RESPONSABILI!„, a scris Stanusoiu pe facebook.

Replica celor acuzati a venit imediat. Cei doi spun ca nu pot receptiona cele doua autoutilitare pentru ca nu sunt conforme cu caietul de sarcini.

Chiar daca a stiut ca gipurile nu pot fi receptionate din cauza nerespectarii caietului de sarcini de pe SEAP, primarul a avut astazi o reactie falsa, menita sa creeze aparenta ca noi suntem de vina pentru nepreluarea masinilor ?!  Iata de ce vom fi obligati sa trimitem masinile inapoi (ceea ce nu cred ca mai este important daca o vom face azi sau vineri !!) :1. Masinile nu respecta dimensiunile minime impuse in partea de bena 1800 x 1500 (sunt de 1460 parca x 1650…ceva de genul)
2. Nu au parbriz dublu panoramic ci un geam normal
3. Nu au cheie la rezervor combustibil
4. Nu au priza spate de 12V
5. Nu au discuri fata ventilate si tot asa o groaza de prostii cerute in caietul de sasrcini care au urcat valoarea masinilor cu cel putin 10.000 Euro bucata… si lista cu NU AU poate continua !”, sustine consilierul PMP din Ghiroda Cosmin Dumitru.

Caietul de sarcini a fost conceput chiar de angajatii din subordinea primarului Stanusoiu iar daca cerintele nu sunt respectate autoutilitarele nu pot fi receptionate. 

Primarul Ionut Stanusoiu nu a putut fi contactat pentru a oferi clarificari pe marginea acestui scandal.

 

Articolul precedentNicolae Robu si Dan Idolu se contreaza! Vezi ce au de impartit cei doi?
Articolul următorPatru tineri, în atenția polițiștilor pentru furt și violare de domiciliu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.