Scandal la o terasă. Un bărbat turmentat a ameninţat şi lovit un client

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş a intervenit pentru aplanarea unui scandal pe o terasă. Incidentul a avut loc miercuri la o terasă situată pe bulevardul Dacia din Timişoara, în jurul orelor 22.30, când un echipaj de jandarmerie aflat în zonă a fost solicitat să intervină pentru aplanarea unui scandal.

La faţa locului a fost identificat un bărbat în vârstă de 39 ani, domiciliat în localitatea Iosif, judeţul Timiş, care aflat într-o avansată stare de ebrietate a ameninţat şi lovit din senin un client aflat la o masă alăturată. Având în vedere faptul că agresorul nu a dorit să coopereze cu oamenii legii, acesta a fost încătuşat şi condus la sediul jandarmeriei pentru continuarea cercetărilor.

În urma declaraţiei martorilor, dar şi a părţii vătămate, jandarmii i-au întocmit agresorului acte de constatare privind săvârşirea infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii publice, acestea fiind predate specialiştilor din cadrul secţiei 4 Poliţie pentru continuarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.