Scandal la stână! Un bărbat a fost atacat cu bâta de un cioban!

Poliția din Reșița a fost sesizată prin 112 despre faptul că pe raza comunei Fîrliug, în apropierea unei stâne, un bărbat a fost atacat cu bâtă, de către un cioban.

La fața locului s-a deplasat o patrulă de polițiști, iar în urma verificărilor aceștia au constatat că, un bărbat în vârstă de 66 ani, în timp ce se afla pe islazul comunal unde pășuna doi cai,  s-a întâlnit cu un tânăr în vârstă de 24 de ani, din județul Botoşani, care lucra de câteva zile ca cioban.

Între cei doi a avut loc un schimb de replici referitor la pășunatul ovinelor pe islazul comunal, moment în care, fără a fi existat conflicte anterioare între cei doi, tânărul l-a lovit pe celălalt bărbat de doua ori cu o bâtă ciobăneasca, o data în zona capului și o dată peste antebraţul stâng, acesta rămânând în stare de inconștiență câteva minute, după care a fost transportat cu ambulanţa la Spitalului Județean de Urgenta din Reșiţa, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penala pentru săvârșirea infracțiunii de „lovire şi alte violenţe”.

Totodată, agresorul a fost reținut pe o perioada de 24 de ore, ulterior, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioada de 60 zile.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here