Scandal monstru într-o comună din Timiș! Doi polițiști s-au luat la bătaie

0
96

Scandal de proporții în localitatea timișeană, Teremia Mare. Doi oameni ai legii, băuți bine, s-au luat la bătaie chiar în a doua zi de Paște.

opiniatimisoarei.ro a intrat în posesia unui filmuleț care surprinde conflictul dintre cei doi polițiști. Unul dintre ei este șeful de post din comună, iar cel de-al doilea este polițist de frontieră. Cei doi erau la birtul din sat, unde erau alături de câțiva prieteni, iar la un moment dat, aceștia s-au luat la harță. Ulterior, conflictul a degenerat și s-a încins o bătaie în toată regula. În imaginile surprinse de unul dintre clienții barului se vede că cei doi polițiști erau atât de beți, încât nici nu se puteau ține pe picioare.

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Timiș și a Poliției de Frontieră Timișoara au deschis o anchetă în acest caz, urmând să se ia măsurile care se impun.

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție a dispus polițiștilor din cadrul Biroului Control Intern efectuarea de verificări pentru a se stabili situația defapt, iar în funcție de rezultatul verificărilor vor fi duspuse măsurile legale ce se impun”, spune Ancuța Morariu, purtător de cuvânt al IPJ Timiș

Conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara s-a sesizat cu privire la aspectele semnalate în mass-media, referitoare la comportamentul neadecvat al unui polițist de frontieră aflat în timpul liber, fapt pentru care a demarat o anchetă itnernă  în acest sens. La finalizare, față de acesta vor fi luate măsurile legale ce se impun în conformitate cu prevederile statutului polițistului și al codului de etică și deontologie al polițstului”, a declarat Roxana Costache, purtător de cuvânt al Poliției de Frontieră Timișoara.

Cei doi polițiști erau în timpul liber.

 

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here