Pentru sportul bănățean, baschetul a devenit o adevărată gură de oxigen. În lipsa unei echipe de fotbal pe prima scenă din România, fanii din Timișoara s-au orientat și către baschet. Au găsit acolo un grup de băieți inimoși și determinați să obțină o clasare cât mai bună în Liga Națională.

Finalul lunii martie este unul care aduce un examen foarte important pentru alb-violeți, care vor da piept cu CSU Sibiu, una dintre forțele României la baschet, în ultimii ani. Chiar dacă nu sunt în lupta pentru titlu, în acest sezon, sibienii ocupă o poziție bună la jumătatea clasamentului. În același timp, timișprenii pot spera la locurile fruntașe, dacă reușesc să câștige meciurile restante!

Se duce Timișoara către locurile fruntașe, în Liga Națională?

Luna martie a fost și continuă să fie una extrem de solicitantă pentru SCM OHMA Timișoara. Leii din Banat au de disputat, în total, șase partide în această lună. Dintre ele, nu mai puțin de patru se dispută în deplasare, ceea ce transformă misiunea baschetbaliștilor pregătiți de Dragan Petricevic în una nu doar dificilă, ci și extrem de solicitantă din punct de vedere fizic.

De altfel, antrenorul bănățenilor și-a exprimat recent determinarea și dorința de a câștiga toate partidele. El a mărturisit că se teme în egală măsură de toți adversarii din prima ligă a României, deoarece fiecare echipă are potențialul de a face meciuri mari. Declarațiile antrenorului sunt susținute și de realitatea din teren, deoarece diferența de puncte dintre echipe este una strânsă. În plus, parcursul celor mai multe dintre formații a fost oscilant.

Cu excepția primelor patru echipe, respectiv U-BT Cluj-Napoca, BCM Pitești, CSO Voluntari și CSM Oradea, toate formațiile au înregistrat în mod constant sincope. În aceste condiții, nu este de mirare că Petricevic își dorește de la băieții săi toată concentrarea de care aceștia ar putea da dovadă.

Meciul cu CSU Sibiu este o oportunitate excelentă pentru Timișpara să își asigure o poziție bună din care să atace finalul de sezon. Partida va fi prima pe care timișorenii o vor juca pe teren propriu, după trei deplasări în martie, respectiv meciurile de la Ploiești (victorie), Constanța și Focșani. După meciul cu CSU Sibiu, pentru Lei urmează duelul cu CSO Voluntari, care va avea loc tot pe teren propriu.

Pentru pasionații de baschet, duelurile pe care timișorenii le-au disputat în acest sezon au fost un adevărat deliciu. Bănățenii au produs spectacol și au reușit o mulțime de coșuri spectaculoase. Și pentru pariori, duelurile jucate de formația din Timișoara au fost atractive, deoarece le-au oferit multe variante prin care să poată înregistra profituri impresionante. Dacă ești interesat de baschet, iar lumea pariurilor îți face cu ochiul, descoperă mai multe aici despre cum poți profita de pasiunea ta.

Baschetul timișorean continuă să se dezvolte și să spere că va atinge cele mai înalte culmi pe plan intern. Nici performanțele la nivel european nu sunt un vis de nerealizat pentru Lei, însă aceștia mai ai de muncit până să ajungă să joace în competițiile europene. Urmărește parcursul echipei SCM OHMA Timișpara și profită de super-ofertele marca SportingBet.ro, la pariuri!

Sursa foto: Pixabay.com

Articolul precedentSe va zbura la foc automat spre destinații de vacanță. Vară încinsă pe aeroportul Traian Vuia
Articolul următor5 moduri prin care poți preveni apariția monotoniei în relația ta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.