Echipa masculină de handbal SCM Politehnica Timișoara și-a prezentat, marți, trei noi achiziții, care vor purta tricoul alb-violet din această vară, Didi Hrimiuc și sârbii Milos Orbovic și Uros Elezovic. Cele trei transferuri au fost perfectate pentru a înlocuit plecările din finalul ultimului sezon competițional — Simovic, Lazarov, Pejovic și Vaidasigan.

”Avem un obiectiv, depinde dacă vom mai putea atrage unii jucători și de alte câteva lucruri. O idee avem, încercăm să ne clasăm între primele patru la finele sezonului regular și dacă se poate o clasare tot între primele patru în Cupă, dar acolo e ca la loterie. De aceea am adus jucătorii prezentați azi, le urez bun venit. Hrimiuc, pe postul de pivot, vom câștiga mult pe contraatac și pe ambele faze ale jocului. Orbovic e un stângaci, care a câștigat tot cu Vojvodina, încă nu a împlinit 24 de ani; el și-ar fi dorit un contract în Occident, dar am fost suficient de rapizi pentru a-l convinge să semneze cu noi; e un pasator foarte bun către pivot și către extreme, dar arunca bine și de la 9 metri. Elezovic e cel mai experimentat dintre ei, a jucat mult timp și afară, dar și la Vojvodina; e un învingător”, a declarat Pero Milosevic, antrenorul Politehnicii.

Pivotul Didi Hrimiuc (26 ani), venit de la HC Vaslui, după evoluții la Centrul de Excelență de la Sighișoara, Steaua București și naționala de tineret, a declarat: ”Mă bucur că fac parte din acest proiect, sper să reușim să îndeplinim obiectivele și să am o contribuție importantă la ceea ce se cere aici. Consider acest transfer ca o provocare și sper ca la final de sezon să fie toată lumea mulțumită. Las evoluțiile să vorbească de la sine”.

”Am putut să ne facem, în liniște, o strategie pentru aducerea acestor jucători. Cu aceste noi achiziții, dar și cu nucleul vechi al echipei, reiterăm obiectivele sezonului precedent — podiumul și Cupa României. Așteptăm să vedem și cum se vor decide finanțările, conform noii legi a sportului. Sperăm că ne vom atinge obiectivele pe termen mediu și lung”, a subliniat Radu Țoancă, director la SCM Timișoara.

SCM Poli a terminat pe locul 6 actual sezon.

Articolul precedentAeroportul Timișoara, curse directe spre și dinspre Frankfurt-am-Main!
Articolul următorCod Galben de inundații pe 3 rauri din Vest si Nord Vest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.