Şcoala altfel, alături de jandarmi şi câinii lor de serviciu!

Jandarmi din cadrul Grupării Mobile Timişoara au desfăşurat, în această săptămână, o serie de activităţi în cadrul programului „Școala altfel! Să știi mai multe, să fii mai bun!”.

Jandarmii au fost prezenţi în mijlocul copiilor din grădiniţe situate în municipiul Timişoara, la grădiniţa din strada Platanilor dar şi la Grădiniţa PP 2 şi Grădiniţa PP 7, pentru a face cunoscută o parte din activitatea pe care o desfăşoară.

Doi dintre jandarmii prezenţi au fost însoțiți de câini de serviciu din rasele Ciobănesc german și Rottweiler. Pe timpul activităţilor desfăşurate pentru copii, jandarmii au demonstrat abilitățile pe care câinii le-au dobândit pe parcursul antrenamentelor şi au prezentat modalităţi şi tehnici de dresaj.

Momentele petrecute împreună cu jandarmii au fost atractive pentru copii. Cei mici au fost foarte curioşi să afle cât mai multe despre specificul misiunilor pe care jandarmii le desfăşoară şi despre prietenia ce se leagă între oamenii în uniformă şi prietenii lor patrupezi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here